Advies dwg-software en licenties

DWG-software
Het DWG-formaat is de standaard voor de bouw. Er is gezonde concurrentie tussen verschillende aanbieders van DWG-software. Laat u door Lammerts Engineering informeren over de mogelijkheden van verschillende DWG-software. In veel gevallen kunt u geld besparen op uw AutoCAD-licentiekosten, terwijl u dezelfde functionaliteit blijft gebruiken. U kunt gewoon blijven doorwerken met de bestanden zoals u gewend bent.

Licenties
Bent u van plan gebruik te maken van Revit of Inventor via gebruikerslicenties op naam? Dan is het goed de voordelen van alternatieve DWG-editors na te gaan. De Open Design Alliance (ODA) staat garant voor een solide basis en doorontwikkeling van DWG. ODA is een non-profitorganisatie die softwarecomponenten biedt voor .dwg, .dxf, .dgn, Autodesk Revit, Autodesk Navisworks en .ifc-bestanden, 3D PDF-publicatie en meer. Het is de onderliggende techniek die veel software developers gebruiken al basis voor hun werk. Naast de besparing op directe licentiekosten bent u geen tijd kwijt aan de administratie voor (incidenteel) gebruik voor AutoCAD.

Uniek in Nederland
Alleen Lammerts Engineering biedt u onafhankelijk advies en ondersteuning op dit gebied. Afgestemd op uw situatie en werkwijze met andere BIM- en GIS-software. Wij helpen u de juiste software- en licentievorm te kiezen. Meer weten? Neem contact op.

Dutch NL English EN German DE