CAD support

Lammerts Engineering kennis en ondersteuning voor verschillende DWG CAD systemen:

  • Autodesk AutoCAD
  • Bricscad BIM / Mechanical
  • GstarCAD professional
  • Graebert Ares Commander
  • Spatial Manager

Ondergronden (BGT)

Wij voorzien u van topografische onderleggers in DWG formaat op de juiste schaal met de juiste informatie. Of het nu om een perceel gaat of een stadsdeel. De Basisregistratie Grootschalige Topografie, kortweg BGT, vormt hierbij een centrale rol. Op deze digitale kaart van Nederland zijn álle percelen wegen, waterlopen, en spoorlijnen eenduidig vastgelegd. De kaart is tot op 20 centimeter nauwkeurig en bevat veel details, zoals je die in de werkelijkheid ook ziet. Denk aan bomen, wegen en gebouwen. Kortom: de inrichting van de fysieke omgeving.BGT (Basis Grootschalige Topografie). Hiervoor maken wij gebruik van software om GML bestanden om te zetten naar DWG.

binnenstad Arnhem

Gebouwdata 2D/3D (BAG)

De Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) is een gedetailleerde en openbaar beschikbare dataset van gebouwen in Nederland. Het bevat belangrijke informatie over de ligging en hoogte van een gebouw. De dataset is beschikbaar in zowel 2D als 3D en wordt regelmatig ge-update. Wij maken deze gegevens gereed om in AutoCAD DWG of andere software te bewerken. Direct vanaf de bron, zoals kadastraal vastlgelegd.

gebouwde omgeving

Modellering maaiveld (AHN)

Het Actueel Hoogtebestand Nederland (AHN) is de “digital twin” het maaiveld hoogte in Nederland. Het bevat de precieze ligging met gemiddeld acht hoogtemetingen per vierkante meter. Organisaties kunnen AHN data gebruiken voor diverse toepassingen. Met behulp van GIS- en CAD technieken zijn wij in staat deze voor u te visualiseren en beschikbaar te maken.

dijklichaam en positie funderingen transportband

Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

info@lammerts-engineering.nl

Dutch NL English EN German DE