CAD support

Verschillende software kan met dwg bestanden werken. Er zijn een aantal goede dwg-editors verkrijgbaar. Om goed tekenwerk of 3d modellen te maken levert Lammerts Engineering kennis en ondersteuning voor verschillende DWG CAD systemen:

  • Autodesk AutoCAD
  • Bricscad BIM / Mechanical
  • Graebert Ares Commander
  • GstarCAD professional
  • Draftsight

Daarnaast kunnen we helpen met aanvullende software:

  • DTCpro : Digitale terrein modellering
  • A>V>C> : aanvullende 3D CAD functionaliteit voor AutoCAD en BricsCAD

Lammerts Engineering is partner met van A>V>C> software van engineer, programmeur Alexandr Chernishev. Uitstekende addon’s waarmee ik al jaren prima ervaring heb. Alexandr is een gedreven, door de wol geverfde programmeur die zelf ook veel 3D ontwerpt. De Starters Deal is een ideale combinatie van tools en service die breed inzetbaar is. Een instap module waarmee iedereen die werkt met DWG CAD in de bouw en infra blij van wordt. Of het nu 2D of 3D is, of het nu AutoCAD of in BricsCAD is. Wij bieden u een een tweetal tools om makkelijker en sneller te werken met filters en data tabellen. Als u ervaart hoeveel tijd dit bespaart zult u geheid niet meer zónder willen! De Starter Deal geeft u daarnaast de mogelijkheid hebt om aanvullend functie bij te kopen. U betaald dus gericht voor functionaliteit en gericht op ondersteuning. Voor een heel gunstige prijs! Nog niet overtuigd? Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op.

Prijzen
———-
A>V>C> Starter Deal €100,-
+ SelectSame
+ DataTable
+ Support NL/EN Lammerts Engineering (1 jaar)
+ Upgrade van functionaleit en ondersteuning is mogelijk

A>V>C> Kit €200,-
+Functionaliteit voor 3D modelleren
+Support NL/EN Lammerts Engineering (1 jaar)

A>V>C> kit versie heeft alle 3d modelleer functies. De ‘design suite’

A>V>C> Pro 400,-
+Complete functionalieit incl. CNC
+Support NL/EN Lammerts Engineering (1 jaar)

De Pro versie is de meest complete bundel die u alle functionaliteit biedt en waarmee u naast 3D modelleren ook gebruikt kunt maken van CNC. Dit is de ‘manufacturing suite’.

Prijzen zijn excl. BTW en geldig tot 1 Oktober 2021

Dutch NL English EN German DE